З Днем Збройних Сил України!

6 грудня професійне свято тих, хто стоїть на захисті рідної землі, хто ціною власного життя героїчно виборюєте мир, свободу і незалежність нашої держави.

Українські воїни стали символом незламності і сміливості для цілого світу, бо Україна веде справедливу визвольну війну і продовжує відвойовувати свої землі та звільняти сотні окупованих населених пунктів. Кожен день великої боротьби з російською навалою приносить захоплення, повагу і любові до ЗСУ.

Доземний уклін та вдячність кожному захиснику й захисниці, що нищить ворога на землі, в повітрі й на воді, за вашу мужність, стійкість, майстерність, за те, що завдяки вам маємо шанс жити у вільній країні.

Бажаємо кожному воїну незламної віри, міцного здоров’я, успішного виконання бойових завдань, нових перемог та скорого повернення з перемогою до своїх родин. Молимося за вас. Ви наша опора і гордість! Ми беззаперечно віримо у вас!

Водночас вшановуємо пам’ять полеглих захисників, які віддали своє життя захищаючи рідну домівку та Україну, низько схиляємо голови перед їхнім подвигом. Вічна пам’ять Героям!

Слава ЗСУ! Слава Україні!