Дякуємо партнерам за допомогу та підтримку!

Після звільнення Тягинської територіальної громади Збройними силами України від російських окупантів її незламні мешканці відразу відчули підтримку тих, хто першими підставив своє плече допомоги. Багато організацій, фізичних та юридичних осіб з різних куточків України почали підтримувати нас і словом, і ділом.

 

Щира подяка Закарпатській обласній державній адміністрації, Мукачівській, Ужгородській, Тячівській, Берегівській, Хустській районним державним адміністраціям та їх військовим адміністраціям, Чопській, Перечинсткій міським радам, Тячівській районній раді, Боратинській, Дубриницькій, Великоберезнянській територіальним громадам, а також благодійній організації «Берегівська районна Мальтійська служба допомоги», громадській організації «Промінь Надії України», благодійній організації «Ярема Фундейшн», ФОП Андрощук Олексію Юрійовичу, від яких вже надійшли гуманітарні конвої з продуктами харчування, овочами, питною водою, дитячим харчуванням, засобами гігієни, одягом, постільними приналежностями, пиломатеріалами, ремонтними комплектами та іншим.

 

Вдячні безмежно за гуманітарний вантаж від Боратинської територіальної громади Волинської області та активну допомогу в цьому Церкви Християн Віри Євангельської с. Рованці. А також за сприяння в отриманні цього вантажу з Волині завдяки проєкту #Згуртовані_громади подяка Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

Крім того, вдячні за сприяння у отриманні гуманітарних вантажів Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» завдяки проєкту #Згуртовані_громади за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО
Допомога нам продовжує надходити далі.
Дякуємо усім партнерам за єдність та піклування про нашу громаду! Разом вистоїмо та переможемо!
https://www.facebook.com/tiahynska.va/posts/pfbid01JybuQfBiJBKzmTobNaLvAt6tuAbERsShSDJAM5zPkLnQzcx9o6qNaCSbAHZigY1l