Наші спортивні досягнення

9 травня в м. Бериславі відбувся турнір з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків 2004 року народження та молодших, приурочений  Дню Перемоги. В турнірі прийняло участь десять команд з нашого району.

За результатами змагань серед дівчат І місце посіла команда у складі Ковбасенко Олени та Кривенко Олени. ІІ місце Гончарова Анастасія та Василенко Анна. ІІІ місце Артєм’єва Анастасія та Бульба Ганна.

Серед юнаків не було рівних нашим наймолодшим учасникам цих змагань, учасникам чемпіонату України Кривенко Олександру та Безкровному Єгору. Друге місце вибороли Захаров Владислав та Бойко Богдан. Всі переможці та призери були нагороджені  грамотами та медалями.

12 травня в. м. Бериславі відбулася першість Бериславського району з настільного тенісу серед чоловіків та жінок, приурочений до Дня Перемоги. На змагання приїхали зі Зміївки, Червоного Маяка, Раківки, Веселого, Тягинки, Степного та м. Берислава.

Серед жінок І місце виборола наша тенісистка Цимбал Світлана, яка була нагороджена грамотою, кубком та цінним подарунком.

Серед чоловіків гравці були розділені на дві групи. Наш Колеснік Валерій в групі зайняв ІІ місце і здобув право грати у фінальних змаганнях. У фінал вийшли найдосвідченіші тенісисти району. Ігри були видовищними і напруженими. Колеснік Валерій зайняв ІV місце, але показав свій високий рівень гри, здобув досвіду. Тож вітаємо наших переможців та призерів. Бажаємо успіхів на наступних змаганнях.