День Перемоги

       9 травня 2019 року о 9.00 годині біля пам’ятник загиблим  воїнам – визволителям села відбувся мітинг «Йшла війна степами аж до білих хат», приурочений Дню Перемоги. На мітингу були присутні жителі села, представники від організацій, гості.       Сільський голова Пономаренко Р.М. звернулася до односельців зі словами подяки ветеранам, за великий вклад, який вони зробили для перемоги над нацизмом. Згадала тих, хто бився на фронтах тієї війни. Подякувала героям теперішнім, учасникам АТО, які відстоюють мир у нашій країні сьогодні. Побажала всім щасливого сьогодення і непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим! На мітингу прозвучали пісні у виконанні Пішко Софії,  вокального ансамблю «Мрія»

та виступив хореографічний колектив «Юність» із композицією «Ми хочемо миру».

Всі присутні вшанували пам’ять про загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладання квітів до пам’ятника.

Після  закінчення офіційної частини заходу в сільському Будинку культури відбувся святковий концерт «Перемога. Україна. Травень» приурочений Дню Перемоги. На концерті були присутні всі організації села. У концерті взяли участь: педагог-організатор Тягинського закладу повної загальної середньої освіти Мухін А.Д та  учні школи;працівники дошкільного навчального закладу: Бондаренко Л.В., Прушинська Н.В., Ковальська Н.А., Кругляк Т. П., Кірієнко О.С. та  вихованці;учасники художньої самодіяльності вокалісти:  Пішко Софія, Волошина Даша; Бєдарєва Олена;представники від  молоді;вокальний ансамбль «Тягинчаночка», фольклорний ансамбль «Сузір’я»; хореографічний колектив «Юність» з композицією «Хай буде мир».