Розпочато звітування сільського голови та старост

З 18 лютого сільський голова Раїса Пономаренко розпочала звітування перед жителями громади про свою роботу і діяльність сільської ради та її виконавчого комітету у 2021 році. Зокрема, вже проведено звітування у Бургунському старостинському окрузі.

У своєму звіті Раїса Пономаренко проаналізувала результати соціально-економічного розвитку територіальної громади, а також окреслила найважливіші питання функціонування та життєдіяльності населених пунктів сільської ради, які планується вирішити у 2022 році.

Узагальнюючи зроблене за звітний період, сільський голова зауважила,що сьогоднішній результат роботи – це колективна праця кожного депутата, кожної постійної комісії, сесійна робота, діяльність виконавчого комітету та апарату ради і, безумовно, робота кожного мешканця громади.

Разом з сільським головою прозвітувала староста Бургунського старостинського округу Інна Маринець, яка надала змістовну інформацію щодо своєї роботи та висловила свою вдячність односельцям за їх підтримку та небайдужість до розвитку громади.

Раїса Пономаренко – висловила слова вдячності усім, хто допомагав сільській раді в цей нелегкий період розвитку практичними справами, своїм досвідом, конструктивними порадами та об’єктивними зауваженнями.

Закликала всіх і надалі працювати з повною віддачею на благо громади та наголосила, що тільки спільними зусиллями ми зможемо створити заможну громаду.

 

Після виступів голова та староста надали вичерпні відповіді на питання від присутніх.