Плідний день!

29 липня 2021 року у Тягинській громаді відбулося ряд засідань постійних комісій.

Засідання комісії з питань соціально – економічного розвитку, планування бюджету, фінансів, державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, підприємства та торгівлі вела голова комісії Ірина Тішакова.

Обговорювались ряд важливих питань бюджетної сфери. Після обговорення проекти рішень винесені на розгляд чергової сесії.

Засідання постійної  комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища вела начальник земельного відділу Тягинської сільської ради Тетяна Костинюк.Винесені на розгляд питання стосувались надання в оренду земельних ділянок та розробки технічної документації земельних ділянок. Прийняті відповідні рішення. Проекти винесені  на розгляд сесії сільської ради.

Засідання тимчасової контрольної комісії з питань перевірки господарської діяльності комунальних підприємств Тягинської сільської ради..На порядку  денному було обговорення роботи комісії трьох КП– “Байкал”,”Одрадокам’янське”, “Хвиля”. Обговорення пройшло плідно та емоційно. За результатами обговорення було прийнято рішення винести матеріали перевірок на розгляд постійної комісії  з питань розвитку інфраструктури, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою території громади та  чергової сесії…