Вітаємо працівників соціальної сфери

1509714890_den-sferiСоціальні працівники реалізовують державну політику в соціальній сфері. Вони беруть участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагають слабозахищеним верствам населення (інвалідам, дітям-сиротам, багатодітним матерям, батькам-одинакам та іншим), організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві (алкоголізму, наркоманії, токсикоманії, проституції і так далі).

Працівники соціальної сфери спілкуються з різними людьми, що мають всілякі проблеми: зі здоров’ям, з працевлаштуванням, соціальною адаптацією, з сімейними проблемами і т.п. Таким співробітникам, які день у день налагоджують зв’язки, роблять добро, виявляють милосердя, і присвячене таке професійне свято.

Коли людині найважче і коли відбуваються якісь зміни у житті, у той період, коли  їй найскладніше,  саме тоді на допомогу приходите  ви – соціальні працівники. Найчастіше соціальні працівники заміняють, інколи батьків дітям, людям похилого віку  – близьких.  Саме ви надаєте людям допомогу, вкладаючи частину своєї душі.

????????????????????????????????????

Хочемо побажати вам поваги від тих людей на яких ви працюєте, яким надаєте послуги. Коли буде їхня повага, то ви розумітимете, що  вкладаєте частину своєї душі не просто так. Здоров’я вам і вашим родинам. Терпіння та порозуміння! Зі святом!»