Випускне свято у 9 класі

Загальна12 червня о 18 годині в приміщенні Тягинської загальноосвітньої школи відбувся випускний вечір учнів 9 класу, які отримали свідоцтво про базову освіту.

Н.М.КоровайКласний керівник Гайдученко Н.М. разом з батьками організували родинне свято на якому відчувалося тепло,  взаєморозуміння, і дружні стосунки.

Вручення атестатівДиректор школи Снєгірьов В.М. вручив всім свідоцтва. Зразком у навчанні стали учениці – відмінниці навчання Замараєва Тетяна та Новак Валерія, які отримали свідоцтва з відзнакою.

Вітання головиЗі словами вітання звернулася до випускників  сільський голова Пономаренко Р.М., яка побажала щасливої дороги тим учням, які вирішили обрати профільний напрямок навчання та тим хто буде завершувати отримувати освіту у Тягинській загальноосвітній  школі. Раїса Миколаївна зауважила що шлях можливо буде не легким тому треба набратися сил, терпіння, головне бажання і йти до своєї мети.

Виступ випускниківВипускники висловили слова подяки учителям, батькам, співали пісні-побажання, склали монтажні відеоролики «Шкільне життя – від А до Я».

Пісня мами з донькоюЦікавим подарунком став подарунок випускникам від батьків, які підготували  сценку «Батьки не встигають»,  ритмічного сучасного танцю «А мами танцюють».

ТанецьФіналом свята став випускний вальс.